You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

22
nov
22
nov

PERI tagasivaade edukale baumale 2022

22. nov 2022


Pressiteate zip-fail

22. nov 2022
Saksamaa
  • Pressiteade (en | de)
  • 4 007 märki (ilma tühikuteta)
  • 11 pilti
  • 63.8 MB
Laadi alla pressiteate zip-fail

München, Saksamaa

PERI bauma 2022 väljapanek oli tõeline magnet -  seda külastas 200 000 inimest. Siinkohal väike tagasivaade ehitusmessile, kus esitleti mitmeid raketise ja tellingute sektori innovatsioonilisi tooteid. 

Üks väike 3D-maja iga päev

Alates viimasest baumast on PERI 3D projektide portfoolio laienenud. Sel aastal said külastajad vaadata, kuidas PERI spetsialistid prindivad iga päev uue pisikese maja. Printer töötas päevläbi demonstreerides, kui kiiresti võib üks maja valmis saada. Oma 3D projektide teostamise on PERI usaldanud Taani tootja printerile COBOD BOD2.

Innovaatiline MESH tehnoloogia pakkus huvi arhitektuurientusiastidele. Tehnoloogia idee seisneb selles, et automatiseeritud meetodiga toodetud 3D võrk töötab raketise ja armatuurina üheaegselt ning see täidetakse spetsiaalse betooniseguga. Nii on võimalik luua keerulisi kujusid ilma traditsiooniliste raketisteta. 

Võtmetehnoloogiad digitaliseeritud ehitusplatside jaoks

Messikülastajad said tutvuda digitaalsete tehnoloogiatega, mis aitavad ehitusplatside protsesse kiiremaks teha. Nende hulgas on PERI InSite Construction sensorid ja uued äpid. 

Eriti huvitavaks osutus külaliste jaoks PERI XR Ecosystem. PERI Extended Experience äpiga jõuab raketiste ja tellingute 3D visualiseerimine uuele tasemele, optimeerides kommunikatsiooni, turvalisust ning efektiivsust ehitusplatsil. Tänu Augmented and Virtual Reality tehnoloogiale hakkasid virtuaalne maailm ja reaalne elu Münchenis üheks tervikuks muutuma.  Projektijuhid võisid jalutada virtuaalsel ehitusplatsil ja näha potentsiaalseid probleeme ning veenduda montaaži korrektsuses.

Uus süsteem lihtsaks ehituseks slummides

Koostöös ettevõttega “Start Somewhere gemeinnützige GmbH” võttis PERI eesmärgi parandada elamistingimusi slummides. Bauma’l esitletud TwistBlock Moulds raketise süsteem võitis 2021.a. Saksamaal auhinna innovatiivsuse eest. TwistBlock on käsitsi valmistatud betoonõõnesplokid, mis kujutavad endast funktsionaalset, mitmekordelt kasutatavat, kuluefektiivset ja tuleohutut süsteemi, mis on loodud spetsiaalselt slummides ehitamise tarbeks.   

Vastupidavam ja efektiivsem MAXIMO

Ka vanal hea MAXIMO süsteemil on mõningaid uuendusi.  MAXIMO kilbiraami on tugevdatud ning paneelidele on lisatud vastupidav kaitsekiht, mis pikendab paneeli eluiga. Lisaks on paneelil juures spetsiaalne klamber, võimaldamaks ühendada MAXIMO raketis PERI UP tellinguga. PERI RFID lahendused, mis on paneelidesse sisse ehitatud, lihtsustavad kasutamist ja logistikat. RFID silt annab digitaalsel kujul informatsiooni konkreetse komponendi kohta, kasutusjuhend ja tootevideod on PERI MATERIAL SCAN äpis.

Uuendused tellingusektoris

PERI näidistesaalis sai näha ka tellinguid puudutavaid uuendusi. Muuhulgas paindlikku kaitsepaneelide süsteemi, mis sobitub ideaalselt PERI UP tellinguga. PERI UP Cladding süsteem võimaldab katta tellinguid kiiresti ja vastab pidevalt kasvavatele nõuetele, mis objektil kaitsepaneelidele esitatakse. Paneelid kaitsevad vihma ja päikesekiirte eest ning need on piisavalt läbipaistvad, et teha tööd päevavalguses.

STS 300 tellingu transpordisüsteem on ka uus positsioon portfoolios. Messikülalistel oli võimalus esimestena katsetada, kuidas uus süsteem kinnitatavate korvidega tööprotsessi optimeerib.

Väljavaade: visioonidest valmistoodeteni

Nagu tavaliselt, pärast selle aasta bauma lõppu suundus kogu tähelepanu juba järgmisele messile. PERI-s käib arendustöö täie hooga, et olemasolevaid tooteid parendada ja tooteportfooliosse uusi lahendusi lisada. Kel soovi, võivad huviga oodata, et näha, kuidas pragused kontseptsioonid on uuel messil juba valmistoodete kujul realiseerunud.